Tel: 01 548 32 00
E-pošta: grafik@grafik.si
DomovPišite namNačrt spletnega mesta
| | | | |
Novice
Grafični proizvodi
Obnova tiskarskih valjev
Mešanje barv
Odpadlna embalaža
Varnostni listi
Certifikati
Prijava na novice

Arhiv novic

Novice

Po proizvajalcih
Za pripravo
Za tisk
Za dodelavo
Programska oprema
6.2.2010 | Grafik kot podružnica

Spoštovani poslovni partner! 

Obveščamo vas, da se je naše podjetje Grafik d.o.o., dne 06.02.2010 pripojilo k podjetju PAPIR SERVIS d.o.o., Ljubljana in od tega datuma dalje deluje pod novim nazivom: 

PAPIR SERVIS d.o.o., Ljubljana, Podružnica GRAFIK 
Letališka c.32 1000 Ljubljana 

Identifikacijska številka za DDV : SI48816795 Matična: 5226236 reg. št vpisa: 1/06285/00 osnovni kapital 983.336,67 € Transakcijski račun 05100-8011029571, odprt pri A Banki d.d. 

Verjamemo, da na naše poslovno sodelovanje ta sprememba ne bo bistveno vplivala, saj gre le za formalne spremembe. Ostajamo na istem naslovu, z istimi telefonskimi številkami in elektronskimi naslovi ter z isto spletno stranjo www.grafik.si. 

Novo nastala Podružnica GRAFIK v sklopu PAPIR SERVIS d.o.o., Ljubljana, prevzema vse tekoče poslovanje, obveznosti in terjatve, tako da se razmerja do vas, poslovnih partnerjev, ne bodo spremenila. Zaradi preoblikovanja podjetja se tudi ne spremenijo naše obveznosti iz pogodbenih razmerij, saj je Grafik kot podružnica pravno formalni naslednik podjetja Grafik d.o.o. Tako ni nujno, da se za posamezne posle podpiše nova pogodba. V primeru pa, da to vseeno želite, lahko sklenemo nove pogodbe z datumom veljavnosti po pripojitvi. 

Ohranili smo transakcijski račun pri A banki, medtem ko račun pri NLB zapiramo! Prosimo vas, da fakture, ki smo jih izdali kot Grafik d.o.o. poravnate izključno na, sicer nespremenjen, račun A banke. 

Naša ekipa ostaja nespremenjena in željna novih izzivov, ki jih v teh časih hitrih sprememb v grafični industriji prav gotovo ne manjka. In kar je najpomembnejše, ponujamo vam nespremenjen izbor izdelkov in storitev največjih svetovnih proizvajalcev za področje grafične industrije. Veselimo se nadaljnjega plodnega sodelovanja z vami! 

Grega Muck l.r. 
DirektorPriloge:

Podružnica GRAFIK (71,3 KB)


« nazaj
« nazaj na seznam