Atlantic Zeiser

logo--atlantic

Podjetje ZEISER, ki beleži svoj začetek v letu 1955, je imelo dolgo vrsto let pionirsko vlogo v tehnologiji numeracije in še danes velja za vodilno podjetje za izdelavo numeracijskih sistemov za bankovce. Podjetje se je kasneje združilo z velikim ameriškim proizvajalcem numeracijskih sistemov ATLANTIC Force in v tej navezi ustvarilo močne temelje za nadaljno uspešno proizvodnjo sistemov za numeracijo, kodiranje in naslavljanje. Združeno podjetje ATLANTIC ZEISER lahko danes s svojim bogatim programom, ki zajema vse, od najenostavnejših klasičnih numeratorjev, najhitrejših sistemov za numeracijo in kodiranje do računalniško nadzorovanih InkJet sistemov, zadovoljuje vsem željam in potrebam kupcev po svetu. Podjetje se je skozi leta še združevalo in danes kot največja skupina podjetij za izdelovanje numeracijskih sistemov poleg znatnega prodajnega deleža, v svetu uživa tudi velik ugled.

Za nadaljevanje uspeha skupine danes skrbi okoli 360 zaposlenih v dveh proizvodnih obratih v ZDA, New Jersey in Nemčiji, Emmingen, ter osmih prodajnih centrih v Evropi, ZDA in na Bližnjem vzhodu.

Želite vedeti več: www.atlanticzeiserusa.com

PRODAJNI PROGRAM

Kljub temu, da je prodajni program podjetja Atlantic Zeiser mnogo obširnejši, se na našem trgu najpogosteje pojavljajo naslednji proizvodi:

Program rotacijskih numeratorjev (GTO)

atlantic-zeisner-model-100

MODEL 100 – Standardna ravna oblika

Standardno 7-mestno, Štetje naprej ali nazaj
Standardni tipi pisave

zeiser_20
No. 290 3/16'' (4,76 mm)

zeiser_08
No. 235 4,0 mm

zeiser_18
No. 290 3,0 mm

zeiser_14
No. 302 OCR-B1

zeiser_12
No. 296 OCR-A1

Posebni tipi pisave so po naročilu.

atlantic-zeisner-model-200

MODEL 200 – Standardna zaokrožena oblika

Standardno 7-mestno, Štetje naprej ali nazaj
Standardni tipi pisave

zeiser_06
No. 290 4,0 mm

zeiser_16
No. 290 3,5 mm

zeiser_10
No. 316 E 13 B

zeiser_03
No. 293 CMC 7

Posebni tipi pisave so po naročilu.

atlantic-zeisner-1

Horizontalno tiskanje

Skica predstavlja eno od možnih postavitev standardnih numeratorjev z najmanjšo možno razdaljo med njimi.

atlantic-zeisner-2

Vertikalno tiskanje

Skica predstavlja eno od možnih postavitev standardnih numeratorjev z najmanjšo možno razdaljo med njimi.

NE POZABITE !!!

Za preostale izdelke iz zares široke in tehnično dovršene prodajne ponudbe podjetja ATLANTIC ZEISER se lahko obrnete na naš naslov ali se poskušate informirati na naslednjih spletnih straneh : www.atlanticzeiserusa.com.

POMEMBNO !!!

Enako kot numeratorji, vam je po predhodnem naročilu na voljo tudi vsa potrebna dodatna oprema in rezervni deli za nemoteno in kvalitetno delo z izbranimi izdelki.