eProductivity Software

ePS_Primary_Horz-01
EFI-digi-ecosys
EFI-prod.-suite1

EFI MIS-ERP

EFI je vodilno podjetje na področju digitalnega upodabljanja in programske opreme za grafično industrijo. Pokrivajo širok spekter integriranih rešitev na področju tiska, grafične priprave, »Web-to-Print« aplikacij, MIS informacijskih sistemov za vodenje grafične proizvodnje, sistemov za kapljični tisk in korporativnih rešitev. Njihove nagrajene tehnološke rešitve nam povečujejo produktivnost in dobiček s pomočjo avtomatizacije tiska, poslovnih procesov, novih dodatnih storitev in proizvodnje kvalitetnih digitalnih tiskovin.

efi_09

EFI je član organizacije CIP4.

Informacijski sistem EFI je oblikovan izključno za potrebe grafične proizvodnje ter omogoča hiter dostop do informacij, potrebnih za vsakodnevno vodenje podjetja, kakor tudi dostop do informacij, ki so pomembne za strateške in poslovne odločitve. S pomočjo njihove programske opreme lahko prepoznate in odstranite šibke člene v proizvodnih procesih ter izboljšate pretok dela, zmanjšate stroške in povečate dobiček.

Z EFI programsko opremo je opremljenih že več kot 10.000 grafičnih podjetij po vsem svetu. Programski paketi EFI so namenjeni upravljanju manjših, srednjih in večjih podjetij.

Za doseganje poslovne uspešnosti je v sodobnem poslovnem svetu izredno pomembna optimizacija in informacijska integracija vseh delovnih procesov. Napake, ki nastajajo zaradi nepreglednih dokumentov, neusklajene in slabo povezane proizvodnje, so postale nedopustne. Dober informacijski sistem vam olajša delo ter omogoča večjo konkurenčnost in uspešnost. Popolna informacijska integracija ni več le možnost izbire, ampak potreba.

Več informacij na: www.efi.com

EFI MIS PROGRAMSKA OPREMA

EFI MIS programska oprema je namenjena vzpostavitvi celotnega informacijskega sistema za upravljanje in vodenje grafične proizvodnje. Sistem zajema in povezuje vse proizvodne oddelke (priprava, tisk, dodelava) vključno s planom, z nabavo in računovodstvom.

efi-monarch

EFI Monarch

Visokozmogljiv informacijski sistem namenjen upravljanju in vodenju grafičnih podjetij. Monarch ponuja rešitev za vse proizvodne procese ter omogoča upravljanja več različnih proizvodnih linij in več podjetij. Omogoča: izdelavo kalkulacij, vodenje naročil oz. delovnih nalogov, nabavo in vodenje zalog materiala, spremljanje dela v proizvodnji… Skratka celovit informacijski sistem za potrebe tiskarn. Z dodatnimi programskimi orodji pa lahko tudi povečamo njegove zmožnosti.

Preberite več

efi-radious

EFI Radius

Informacijski sistem namenjen upravljanju in vodenju tiskarn v embalažni industriji - škatlice, etikete, flekso embalaža. Omogoča: izdelavo kalkulacij, vodenje naročil oz. delovnih nalogov, nabavo in vodenje zalog materiala, spremljanje dela v proizvodnji. Program ponuja celovito integracijo v vse proizvodnje faze. Poleg standardnih opcij pa omogoča tudi uporabo internega CRM portala, BI (Business Inteligence) modula in modula za napredno optimizacijo proizvodnje (Metrix, PrintFlow). Ključna prednosti so tudi JDF povezave z zunanjimi partnerji (ESKO, Kodak, ...).

Preberite več

efi-dsf

EFI DSF

Digital Store Front je fleksibilna Web-to-Print eCommerce aplikacija. Modul DSF se lahko uporablja kot samostojno aplikacijo ali kot dodatni modul k obstoječimi ERP/MIS sistemu. Naročniku omogoča obdelavo in oblikovanje datotek, pošlijanje le-teh ter hkrati izdelavo ponudbe. DSF v povezavi s sistemom ERP/MIS omogoča avtomatično odpiranje delovnih nalogov, planiranje proizvodnje ter v povezavi s Fiery sistemom še avtomatično JDF integracijo z digitalno tiskarsko enoto.

Preberite več

efi-pace

EFI Pace

Najnovejši program iz družine EFI Print MIS sistemov. Temelji na načelu spletnega brskalnika (Web browser-based) . Možnost delovanja tako na MAC ali PC postajah. EFI Pace je robusten sistem, ki vključuje celotno suito modulov za izdelavo kalkulacij, planiranja, izdelave tehničnih specifikacij, računovodstva, nabave, vodenje skladišča, CRM modula, fakturiranje in eTrgovine, vse v enotni in integrirani rešitvi.

Preberite več

efi-printflow

EFI PrintFlow

Dodatno programsko orodje, namenjeno dinamičnemu planiranju. EFI PrintFlow pomaga zmanjševati vrzeli v procesih, sproščati ozka grla in omogoča hitro prilagajanje spremembam proizvodnega procesa.

Preberite več

efi-auto-count

EFI Auto-Count 4D

Programsko orodje, ki je namenjeno natančnemu nadzoru delovanja tiskarskih in knjigoveških strojev. S tehnologijo neposrednega vpogleda nam omogoča dostop do vseh informacij o delovanju stroja v dejanskem času. Na koncu nam posreduje povzetek celotnega dela, ter vse ključne informacije o proizvodnem procesu. To je učinkovito in enostavno orodje, ki nam pomaga zmanjšati izmet in povečati produktivnost.

Preberite več