JUST Normlicht

JUST logo 3

Uspešno nemško podjetje je na trgu prisotno od leta 1979. Njihovi produkti so specializirani za zagotavljanje standardizirane svetlobe za vizualno ocenjevanje barv. Na voljo je velik izbor različnih naprav.

Kontaktna oseba: Jon Jordan, komercialno - tehnični zastopnik

Tel.: 040 649 039

email: jon.jordan@grafik.si

Svetlobne kabine

Svetlobne kabine različnih dimenzij, ki nudijo vse standardne tipe osvetlitve (D65, A, TL84, D50, UV-A). Vgrajeni merilec nazdira čas delovanja sijalk, zato vedno vemo, kdaj bo nastopil čas za menjavo. Poleg klasičnih fluorescenčnih sijalk, lahko izbirate tudi med svetlobnimi kabinami z inovativno LED tehnologijo, ki tudi za 10-krat podaljša življenjsko dobo sijalk.

kabina2

Proof postaje

Pregledne postaje za vizualno ocenjevanje odtisov. Nudijo dovolj prostora za primerjavo dveh vzorcev naenkrat. Možno je namestiti tudi stranici, ki popolnoma eliminirata vpliv ambientne svetlobe. Na voljo tudi v LED tehnologiji.

proofstation

Viseče luči

JUST ponuja širok izbor različnih visečih luči za standardizirano opazovanje barv. Primerno predvsem za namestitev nad pulte, kjer se opazujejo večji izdelki. Posebni modularni model luči omogoča vpenjanje dodatnih svetilk. Na voljo tudi v LED tehnologiji.

viseca luc 1
viseca luc 2
viseca luc 3

Ostalo

Na voljo so tudi presvetlitvene mize za opazovanje transparentnih vzorcev, posamezne sijalke za zamenjavo v svetlobnih kabinah, industrijske sijalke za opremljanje proizvodnih halj ter namizni svetlobni okvirji za opazovanje manjših vzorcev.

Več informacij je na voljo na spletni strani dobavitelja: https://www.just-normlicht.com/en/index.html