VALLOY

logo1

Valloy Incorporated je mednarodno podjetje, ki proizvaja sisteme na področju digitalnega tiska in digitalne dodelave etiket. Digitalni tisk je nedvomno ključni sestavni del 4. industrijske revolucije, saj je pomemben faktor v proizvodnji »na zahtevo«, ter omogoča ustvarjanja popolnoma novih načinov proizvodnje in ponudbe storitev.

Digitalni tiskalnik:

Digitalni tiskalnik VALLOY BizPress 13R

BizPress 13R, LED toner digitalni tiskalnik BizPress 13R uporablja izpopolnjeno tehnologijo 4-barvnega tiska v toner CMYK LED tehnologiji. Tiskalnik je razvit v sodelovanju z družbo Xerox.

Tiskalnik omogoča tisk etiket v zvitkih maksimalne širine 330 mm.

BizPress 13R se ponaša z visoko kakovostjo tiska, visoki učinkovitosti in nizkih obratovalnih stroških za manjše in srednje naklade. Omogoča hitrosti tiskanja do 7,30 m/min.

Ločljivost 1200×2400 DPI zagotavlja izjemno natančno reprodukcijo polnih in živih barv na različne materiale kot npr.: PET, PP, PE in celo PVC ter Tyvek in Teslin.BizPress 13R s tehnologijo EA-HG lahko tiska na medije z debelino od 50 do 250 mikronov (in zahvaljujoč hladilnemu bobnu v nekaterih primerih tudi pod 50 mikronov).

Vgrajen visokonapetostni ionizator prepreči težavo statične elektrike, medtem ko sistem samo-prilagoditve z uporabo magnetnih motorjev in pnevmatskih ekspanzijskih razteznih valjev omogoča BizPress 13R digitalnemu tiskalniku popolno korekcijo in prilagajanje tiska z zagotavljanjem konstantne višine, ki je bistvenega pomena za nadaljnjo dodelavo etiket.

Bizpress_13R_front

Dodelavni sistemi - rezalniki:

Rezalnik Duoblade WX

Sistem za dodelavo etiket Duoblade WX je prvi sistem, ki uporablja izpopolnjeno AI programsko opremo za namen digitalne dodelave etiket v zvitkih. Ti rezalniki so namenjeni hitri in enostavni dodelavi, primerni za majhne in srednje velike naklade, brez potrebe po predhodni izdelavi izsekovalnega orodja.

Duoblade WX so ploter rezalniki, ki  v osnovni konfiguraciji ponujajo rezalno glavo s štirimi samodejno nastavljivimi rezili. Omogoča enostaven in hiter prehod med delovnimi nalogami brez potrebe po asistenci operaterja. Vgrajena kamera z senzorjem CCD in s pomočjo AI programske opreme bere črtne kode in omogoča prepoznavo in nastavitev ustreznih parametrov. Za nadzor registra se uporablja optično tipalo.

 

V izvedbi s 4 rezalnimi glavami (Duoblade WX I) omogoča hitrost rezanja do 9 m/min, ter do največ 17 m/min v izvedbi z 8 rezalnimi glavami (Duoblade WX II).

Širina zvitka je lahko od 100 mm do 350 mm, kar je kompatibilno z večino digitalnih tiskalnikov. Največji format posamezne etikete je 350 x 600 mm. Sistemi Duoblade WX so opremljeni z

vgrajeno delovno postajo, ki se upravlja preko velikega LCD zaslona na dotik. Vsi rezalniki Duoblade WX imajo sistem za nadzor roba papirja. Napetost papirja uravnava sistem z več nadzornimi senzorji medtem, ko se njegov položaj zagotovlja s posebnimi vodili. Rezalnik DUOBALDE WX vsebuje tudi  enoto za plastifikacijo, ki je namenjena površinski  zaščiti etiket.

Omogoča linijsko obrezovanje robov (slitting) z izjemno učinkovitim sistemom linearnih ali rotacijskih nožev (največ 16), ki osnovni medij razreže na več manjših ločenih kolutov.

Duoblade WX rezalnik je mogoče konfigurirati za razrez končnega produkta v zvitku ali v polah (opcijsko je lahko integriran dodatni rezalnik iz zvitka v pole).

DBWXII_1-500x383@2x

Rezalnik VALLOY Duoblade FX

Duoblade FX je stroj za izsekovanje z dvema reziloma za rezanje tiskovin v polah, namenjen izrezu samolepilnih etikete na poli, zloženk ali manjših označevalnih tablic.

Napredna programska oprema omogoča upravljanje in optimizacijo izreza. Opremljen je z visokozmogljivim sistemom samodejnega podajanja, z maksimalno zmogljivostjo 1.000 pol v velikosti 360 x 840 mm.

Izpopolnjeni sistem preprečuje nevarnost zastoje in zagotavlja zanesljivo in samodejno delovanje. Duoblade FX je opremljen z dvemi rezilili, ki opravljata funkcije polovičnega reza in polnega reza.

Opremljen je s programsko opremo za rezanje, ki je združljiva z aplikacijama Adobe Illustrator in Corel Draw. Duoblade FX je najbolj primeren za izrez digitalnih ali klasičnih tiskovnin v formatu A3.

Duoblade F
Več informacij na: info@grafik.si